SearchLogin

background

 
Breddesenior
Opdateret d. 03/31/2015 03:45 PM - Nadeem Ahmad
Indhold mangler
 

Tilmeld dig som nyt medlem ved at klikke her og find det hold, der passer til dig
Relaterede artikler
Breddesenior
Indhold mangler
Talent og SeniorElite
Målgruppe Elitegruppen er 1. herre og 1. damer. Elitegruppen skal minimum træne 4-5 gange holdtræning. Herudover trænes individuelt fysisk træning samt teknisk træning. Formål Fo..
Klubudvikling
I Stevnsgades organisation skal der være en arbejdsgruppe der skal arbejde med og som er ansvarlig for udvikling af klubbens organisation. Den ansvarlige for Klubudvikling refere..
Stevnsgades 'Røde træner Tråd' fra ..
Vi skal i Stevnsgade skabe et fælles etisk kodeks for trænere, hjælpetrænere, og spillere i klubben. Læs indholdet i den vedhæftede..
Etisk kodeks: God opførsel for træn..
 DIF og Team Danmark har lavet et sæt etiske retningslinjer som vejleder om god opførsel - både på og udenfor idrætsbanen. Association of Basketball Coaches in Denmark tilslutter..

Alle dokumenter under:
"Klubben\Strategier og politikker"
Støt bredden i Stevnsgade
KlubLiv Danmark er en unik sponsormodel, der kommer til at ændre vilkårene for klubben. Som medlem af KlubLiv Danmark optjener du MikroSponsorater hver gang du bruger dit Visa/Dankort hos en KlubLiv Sponsor
 
Om Stevnsgade Basketball

Stevnsgade blev stiftet den 5. maj 1958 af lærere og elever på Stevnsgade Skole i hjertet af Nørrebro, og holdt indtil 1972 til på Stevnsgade Skole på Nørrebro. Da den sidste sporvogn ”Linie 5” forlod Nørrebro remise i 1972, deltog klubben aktivt i ombygningen fra remise til den Nørrebrohal, som kendes i dag, og som er omdrejningspunktet for sportsaktiviteter i bydelen. Nørrebrohallen har siden 1972 været Stevnsgades base, hvor klubben stadigt primært træner og har kontor, klublokaler, møderum og lektierum.
Nørrebrohallen

Map til nørrebrohallen
Nørrebrohallen - Bragesgade 5, 2200 Kbh. N
Find vej


INSTAGRAM #stevnsgadebasketball

#stevnsgadebasketball
FLICKR #stevnsgadeBasketLigaen Basketligaen