SearchLogin

background

Dame 1
Dame 1

En af klubbens store ændringer har været på klubbens Dameligahold. Vores situation (som I også har kunnet følge per email) har betydet at vi ikke kunne leve op til de præmisser, som nogle spillere var blevet lovet op til sæsonstart. Vi har brugt RIGTIG MEGET tid til at diskutere den svære situation og vi er STOLTE af at være kommet til en fælles løsning.


Dameholdet har vist en utrolig karakter og klubånd – og DET er VERDENSKLASSE! 
Sammen med coach Hrannar har vi fundet besparelser i driftsbudgettet for holdet. Spillere har frasagt sig løn eller er gået ned i løn, head coachen selv er gået ned i løn, holdlederen har opgivet løn, man har simplificeret transporten til kampene i Jylland og meget, meget mere. DET ER STORT og det viser SAMMENHOLD!Vi har fået nye spillere – og det er MEGET SPÆNDENDE – så følg med i spillerpræsentationerne! Desværre har vi også måtte sige farvel til en af vores store profiler gennem de sidste 6 sæsoner:
Grundet den økonomiske situation har Ida Tryggedsson været nødsaget til at kigge efter et andet sted at spille. Ida har i noget tid ønsket igen at prøve kræfter med udlandet og er blevet tilbudt en kontrakt i det svenske EOS, Lund. Vi vil alle savne Ida, men håber at se hende tilbage i Stevnsgadetrøjen igen i fremtiden!
“Jeg synes det er meget ambivalent ikke at skulle være en del af Stevnsgades damehold denne sæson”, siger Ida. “Jeg savner allerede pigerne på holdet og klubben, men glæder mig samtidig også til en ny oplevelse og ikke mindst udfordring i den svenske dameliga. Jeg bliver boende i København og har store intentioner om at komme i Nørrebrohallen så ofte jeg kan, så jeg kan holde lidt fast i min Stevnsgade-familie!”

Vi ønsker Ida alt muligt held og lykke i EOS, Lund!

Stevnsgade er startet ud hårdt – men klubben har VIRKELIG stået sammen! Vi håber på hele klubbens support og vi lover en RIGTIG spændende sæson! 

Vi er SUPER STOLTE og glæder os over endelig at kunne præsentere jer det nye Dameligahold.
Vi ses i hallen!
 

Tilmeld dig som nyt medlem ved at klikke her og find det hold, der passer til dig
Hold Info
Manager: Tina Dollerup
Træningstider
UgedagStartSlut
Bane
Mandag:06:30 PM08:00 PM
3A
Torsdag:07:00 PM08:30 PM
KGH
Fredag:05:30 PM07:00 PM
3A
Lørdag:09:00 AM11:00 AM
3A

Støt bredden i Stevnsgade
KlubLiv Danmark er en unik sponsormodel, der kommer til at ændre vilkårene for klubben. Som medlem af KlubLiv Danmark optjener du MikroSponsorater hver gang du bruger dit Visa/Dankort hos en KlubLiv Sponsor
 
Om Stevnsgade Basketball

Stevnsgade blev stiftet den 5. maj 1958 af lærere og elever på Stevnsgade Skole i hjertet af Nørrebro, og holdt indtil 1972 til på Stevnsgade Skole på Nørrebro. Da den sidste sporvogn ”Linie 5” forlod Nørrebro remise i 1972, deltog klubben aktivt i ombygningen fra remise til den Nørrebrohal, som kendes i dag, og som er omdrejningspunktet for sportsaktiviteter i bydelen. Nørrebrohallen har siden 1972 været Stevnsgades base, hvor klubben stadigt primært træner og har kontor, klublokaler, møderum og lektierum.
Nørrebrohallen

Map til nørrebrohallen
Nørrebrohallen - Bragesgade 5, 2200 Kbh. N
Find vej


INSTAGRAM #stevnsgadebasketball

#stevnsgadebasketball
FLICKR #stevnsgadeBasketLigaen Basketligaen