SearchLogin

background

Dame 1
Dame 1

Crazy nice Superwomen
Stevnsgade Basketball præsenterer herved sit trænerteam til den kommende sæson 2016/17. Den erfarne Igor Gavrilovic - som seneste sæson tog sit hold til en Pokalfinalesejr - fortsætter som headcoach, og stadig assisteret af Nadeem Ahmad. Tina Dollerup fortsætter som Team Manager, Fysisk træner er fortsat Nicolas Nyemann.


Stevnsgade Basketball samarbejder med Team Copenhagen og eksterne eksperter i organisationsudvikling om konstant at være målrettet i talentudvikling, organisationsudvikling, drift af hele foreningen og styrkelse af eliten, hvilket betyder at Stevnsgades politiske og sportslige ledelse hvert halve år i samarbejde med de eksterne partnere beslutter og evaluerer fremtidige resultatmål og procesmål og beslutter, hvordan de kan nås gennem konkrete handlingsplaner for hver afdeling af foreningen.

Vi opererer med konkrete femårs planer naturligvis også for vores Dameligahold.
 Tilmeld dig som nyt medlem ved at klikke her og find det hold, der passer til dig
Hold Info
Manager: Tina Dollerup
Træningstider
UgedagStartSlut
Bane
Mandag:06:30 PM08:00 PM
3A
Torsdag:07:00 PM08:30 PM
KGH
Fredag:05:30 PM07:00 PM
3A
Lørdag:09:00 AM11:00 AM
3A

Støt bredden i Stevnsgade
KlubLiv Danmark er en unik sponsormodel, der kommer til at ændre vilkårene for klubben. Som medlem af KlubLiv Danmark optjener du MikroSponsorater hver gang du bruger dit Visa/Dankort hos en KlubLiv Sponsor
 
Om Stevnsgade Basketball

Stevnsgade blev stiftet den 5. maj 1958 af lærere og elever på Stevnsgade Skole i hjertet af Nørrebro, og holdt indtil 1972 til på Stevnsgade Skole på Nørrebro. Da den sidste sporvogn ”Linie 5” forlod Nørrebro remise i 1972, deltog klubben aktivt i ombygningen fra remise til den Nørrebrohal, som kendes i dag, og som er omdrejningspunktet for sportsaktiviteter i bydelen. Nørrebrohallen har siden 1972 været Stevnsgades base, hvor klubben stadigt primært træner og har kontor, klublokaler, møderum og lektierum.
Nørrebrohallen

Map til nørrebrohallen
Nørrebrohallen - Bragesgade 5, 2200 Kbh. N
Find vej


INSTAGRAM #stevnsgadebasketball

#stevnsgadebasketball
FLICKR #stevnsgadeBasketLigaen Basketligaen