SearchLogin

background

 
Lowriders - Kørestolbasket
Opdateret d. 04/30/2019 11:31 AM - Nadeem Ahmad
Lowriders - Kørestolbasket

Copenhagen LowRiders er blandt Danmarks bedste kørestolsbaskethold og med store ambitioner. Holdet består både af oldtimers med masser af international erfaring, som de med glæde deler ud af samt yngre spillere og nybegyndere, og der er plads til alle, uanset handicap. Holdet kommer desuden vidt omkring og deltager i forskellige events, så der er rig mulighed for at få ild under hjulene.

Hvis du er på udkig efter en sjov, krævende og adrenalinfyldt sport, så er kørestolsbasket lige noget for dig! Kig forbi til træning hvis du er nysgerrig for at se hvordan det foregår.

Kørestolsbasket er meget lig almindelig basketball. Du kan lære mere om reglerne via dette link: https://youtu.be/2k2y3y4rAcM

Kontakt Copenhagen LowRiders på Facebook

 

Tilmeld dig som nyt medlem ved at klikke her og find det hold, der passer til dig
Hold Info
Coach:
Træningstider
UgedagStartSlut
Bane
Mandag:06:00 PM08:00 PM
Grøndal Centret Hal K
Onsdag06:00 PM08:00 PM
Grøndal Centret Hal K
Lørdag:10:00 AM12:30 PM
Grøndal Centret Hal K

Støt bredden i Stevnsgade
KlubLiv Danmark er en unik sponsormodel, der kommer til at ændre vilkårene for klubben. Som medlem af KlubLiv Danmark optjener du MikroSponsorater hver gang du bruger dit Visa/Dankort hos en KlubLiv Sponsor
 
Om Stevnsgade Basketball

Stevnsgade blev stiftet den 5. maj 1958 af lærere og elever på Stevnsgade Skole i hjertet af Nørrebro, og holdt indtil 1972 til på Stevnsgade Skole på Nørrebro. Da den sidste sporvogn ”Linie 5” forlod Nørrebro remise i 1972, deltog klubben aktivt i ombygningen fra remise til den Nørrebrohal, som kendes i dag, og som er omdrejningspunktet for sportsaktiviteter i bydelen. Nørrebrohallen har siden 1972 været Stevnsgades base, hvor klubben stadigt primært træner og har kontor, klublokaler, møderum og lektierum.
Nørrebrohallen

Map til nørrebrohallen
Nørrebrohallen - Bragesgade 5, 2200 Kbh. N
Find vej


INSTAGRAM #stevnsgadebasketball

#stevnsgadebasketball
FLICKR #stevnsgadeBasketLigaen Basketligaen