SearchLogin

background

 
Nørrebro Spisehus
Opdateret d. 01/06/2019 05:44 PM - Rikke Pape Thomsen
Stevnsgade Basketball Klub har netop stiftet en socialøkonomisk virksomhed, der overtager forpagtningen af det tidligere Café Le Rouge i Nørrebrohallen. Det omdannes til Nørrebro Spisehus ApS og transformerer den gamle café til et mere intimt sted med solid kvalitet.

Ambitionen er at skabe et spisehus, hvor social bevidsthed, kulturelle og positive oplevelser samt god mad er i højsædet. Nørrebro Spisehus drives som en certificeret socialøkonomisk virksomhed, hvor der skabes nye inkluderende arbejdspladser, overenskomster overholdes og en del af overskuddet går til socialt arbejde i lokalområdet. Samtidig bliver alt mad lavet fra bunden af økologiske råvarer.

Nørrebro Spisehus er stedet, hvor du om formiddagen kan få en hjemmebagt morgenbolle og en kop kaffe. Til frokost er der være mulighed for at købe dagens ret – alt sammen til venlige priser. Vi byder studerene velkomne og har studiepladser til dem, ligesom der også er plads til mødre (og fædre) med barnevogne.

Om aftenen fortsætter café-konceptet, mens halvdelen af Nørrebro Spisehus omdannes til restaurant. I den del af Spisehuset kan man kunne nyde lækker mad med et italiensk tvist eller sidde i det nye barområde og nyde lidt antipasti og et glas vin.

Vi holder fast i det ugentlige Folkekøkken om tirsdagen og i løbet af sommeren, vil vi også gøre brug af de fantastiske udendørs arealer på Den Røde Plads, hvor vi kommer til at servere mad og kolde drikkevarer, til at sænke temperaturen i sommerheden.

Spisehusets placering i Nørrebrohallen betyder naturligvis også, at der er sport på tapetet og du kan derfor følge tidens aktuelle sportsbegivenheder på storskærm, mens du nyder et velfortjent måltid, efter du har været inde og spille squash.

Flere gange om måneden er der på onsdage, torsdage og fredage diverse aftenevents og kulturelle arrangementer i spisehuset. Vi taler om bogoplæsning af kendte forfattere, politiske debataftner, quizaftner, gourmetaftner, vinsmagninger, strikkeaftner, sportsaftner, aftner for lokalområdets frivillige i foreningslivet, danseaftner, bankoaftner, intim koncerter osv.

Kort sagt er konceptet for Nørrebro Spisehus en slags lokalt forankret "forsamlingshus" eller "kulturhus" med værdier, hvor fællesskab og samhørighed kan gå hånd i hånd med gode oplevelser – og hvor mad af høj kvalitet til fornuftige penge er i centrum.

Hold dig opdateret på spisehusets aktiviteter, via vores Facebook-side:
https://www.facebook.com/Nørrebro-Spisehus-1886850228007808/?ref=aymt_homepage_panel
 

Tilmeld dig som nyt medlem ved at klikke her og find det hold, der passer til dig
Relaterede artikler
Dif Get2Sport Effekten Af Forenings..
INDLEDNING DIF har i mere end et årti arbejdet målrettet med at aflaste og styrke idrætsforeningerne i de udsatte boligområder i Danmark. Siden 2005 har indsatsen været samlet un..
Nørrebro Spisehus
Stevnsgade Basketball Klub har netop stiftet en socialøkonomisk virksomhed, der overtager forpagtningen af det tidligere Café Le Rouge i Nørrebrohallen. Det omdannes til Nørrebro..
X-Street Uganda
X-Street Uganda Basketball Academy er en non-profit organisation, som arbejder med udsatte børn i Uganda. X-SUBA hjælper børn med at beskytte sig selv imod sygdomme, opfordrer de..
Skoleprojekter
Stevnsgade Basketball har løbende et tæt samarbejde med bydelens skoler i en radius på omkring 3 kilometer fra Nørrebrohallen. Samarbejdet med skolerne er aftalt i terminer af 5-..
Csr Projekter
I Stevnsgade Basketball arbejdes der på udvikling af bæredygtige samarbejder med erhvervslivet, omkring CSR-projekter, der målrettet sigter mod aktivering af socialt udsatte og t..

Alle dokumenter under:
"Projekter"
Støt bredden i Stevnsgade
KlubLiv Danmark er en unik sponsormodel, der kommer til at ændre vilkårene for klubben. Som medlem af KlubLiv Danmark optjener du MikroSponsorater hver gang du bruger dit Visa/Dankort hos en KlubLiv Sponsor
 
Om Stevnsgade Basketball

Stevnsgade blev stiftet den 5. maj 1958 af lærere og elever på Stevnsgade Skole i hjertet af Nørrebro, og holdt indtil 1972 til på Stevnsgade Skole på Nørrebro. Da den sidste sporvogn ”Linie 5” forlod Nørrebro remise i 1972, deltog klubben aktivt i ombygningen fra remise til den Nørrebrohal, som kendes i dag, og som er omdrejningspunktet for sportsaktiviteter i bydelen. Nørrebrohallen har siden 1972 været Stevnsgades base, hvor klubben stadigt primært træner og har kontor, klublokaler, møderum og lektierum.
Nørrebrohallen

Map til nørrebrohallen
Nørrebrohallen - Bragesgade 5, 2200 Kbh. N
Find vej


INSTAGRAM #stevnsgadebasketball

#stevnsgadebasketball
FLICKR #stevnsgadeBasketLigaen Basketligaen