SearchLogin

background

SuperWomen
SuperMen
First game - Support for Cancer
 
Talentakademi
Idegrundlag:
Stevnsgade Basketball ønsker at etablere et talentakademi, hvor klubbens – og på sigt også andre danske basketball talenter – kan udvikle sit talent baseret på individuel træning og mentor ordning med højt kvalificerede talentudviklere.

Målgruppen:

Målgruppen er klubbens talenter uanset alder og uden skelen til hvilket hold talentet er tilknyttet i klubben.

På sigt vil målgruppen blive udvidet til at favne danske basketball talenter generelt uanset klubtilknyt-ning. På den måde vil Talentakademiet sandsynligvis tiltrække andre klubbers talenter, der så på en naturlig måde vil rekrutteres til Stevnsgades talent og elitehold.

Talentgruppen der arbejdes med over en sæson, er ikke statisk. Det kan meget vel tænkes at et par talenter er tilknyttet en hel sæson, mens andre er tilknyttet en måned eller mere.

Ved hver talenttræning vil gruppen bestå af tre til maksimalt syv spillere. Der vil udelukkende blive arbejdet individuelt med spillerne.

Årsplan:

Hver spiller i talentgruppen vil i samarbejde med talentudviklerne og deres personlige mentor få udar-bejdet en årsplan, så det tydeliggøres hvad der skal arbejdes med, så den enkelte spiller er klar over, hvad der er målet for processen.

Placering:

Træningssessionerne tænkes placeret i Nørrebrohallen, hvor der ugentligt afsættes 2 x 1 time til talent-gruppen. Samtidig skal der afsættes 2 x1 time til fysisk træning med instruktion, således at der trænes korrekt fysisk med henblik på basketball.

Samarbejdspartnere:

Tænkelige samarbejdspartnere er Team Copenhagen, Thomas Soltau ejer af Basketballmentor.com og talentudviklerne, som Thomas Soltau er en af.
Thomas Soltau har en fortid som professionel spiller i store udenlandske klubber som FC Barcelona og Benetton Treviso og er uddannet personlig træner.

Stevnsgades talentchef vil indgå som en af talentudviklerne.

Opstart:

Talentakademiet starter ca. 1. september 2015.

Stevnsgade Basketball
1. sept. 2015
 

Tilmeld dig som nyt medlem ved at klikke her og find det hold, der passer til dig
Næste hjemmekampe
11
Lør d. 11-02-2017 kl. 14:00
SuperWomen - Lemvig Basket
Relaterede artikler
Talentakademi
Idegrundlag: Stevnsgade Basketball ønsker at etablere et talentakademi, hvor klubbens – og på sigt også andre danske basketball talenter – kan udvikle sit talent baseret på indiv..
Breddeungdom
Målgruppe Elitegruppen er 1. herre og 1. damer. Elitegruppen skal minimum træne 4-5 gange holdtræning. Herudover trænes individuelt fysisk træning samt teknisk træning. Formål Fo..
Breddesenior
Indhold mangler
Talent og SeniorElite
Målgruppe Elitegruppen er 1. herre og 1. damer. Elitegruppen skal minimum træne 4-5 gange holdtræning. Herudover trænes individuelt fysisk træning samt teknisk træning. Formål Fo..
Klubudvikling
I Stevnsgades organisation skal der være en arbejdsgruppe der skal arbejde med og som er ansvarlig for udvikling af klubbens organisation. Den ansvarlige for Klubudvikling refere..

Alle dokumenter under:
"Klubben\Strategier og politikker"
Støt bredden i Stevnsgade
KlubLiv Danmark er en unik sponsormodel, der kommer til at ændre vilkårene for klubben. Som medlem af KlubLiv Danmark optjener du MikroSponsorater hver gang du bruger dit Visa/Dankort hos en KlubLiv Sponsor
 
Om Stevnsgade Basketball

Stevnsgade blev stiftet den 5. maj 1958 af lærere og elever på Stevnsgade Skole i hjertet af Nørrebro, og holdt indtil 1972 til på Stevnsgade Skole på Nørrebro. Da den sidste sporvogn ”Linie 5” forlod Nørrebro remise i 1972, deltog klubben aktivt i ombygningen fra remise til den Nørrebrohal, som kendes i dag, og som er omdrejningspunktet for sportsaktiviteter i bydelen. Nørrebrohallen har siden 1972 været Stevnsgades base, hvor klubben stadigt primært træner og har kontor, klublokaler, møderum og lektierum.
Nørrebrohallen

Map til nørrebrohallen
Nørrebrohallen - Bragesgade 5, 2200 Kbh. N
Find vej


INSTAGRAM #stevnsgadebasketball


FLICKR #stevnsgadeBasketLigaen Basketligaen