SearchLogin

background

 
U6 [Årgang: 2012-2013]
U6

BABY og NANO BASKET 
Fra den kommende lørdag(5 marts, 2016) vil der være nogle ændringer.

Kl. 09.00-09.45 træner babybasket (aldersgruppe ca. 1 -3 år) med efterfølgende fællesspisning i forhallen. Vi skal fortsat lege og vil fremadrettet arbejde for at indfører flere fælles øvelser for alle ungerne med løb og boldt øvelser.

Kl. 09.45-10.30 træner nanobasket (alder ca.3-5 år) NYT HOLD som vi starter op sammen med en pædagog som skal være med og følge os og komme med gode muligheder for at samle ungerne og få mere og mere basket og boldt øvelser ind i træningen.

Jeg glæder mig meget til at få dette op at køre og håber at i alle gamle som nye vil være med til at vi får nogle endnu bedre og dejlige oplevelser i hallen sammen.

Har i nogle spørgsmål eller andet er i meget velkommen til at skrive på facebook i  gruppen Baby, nano og u8 basket i Stevnsgade(som jeg anbefaler at i tilmelder jer hvis i har mulighed) eller ring mig på tlf. 29880913.

Hilsen, Stine

 

Tilmeld dig som nyt medlem ved at klikke her og find det hold, der passer til dig
Hold Info
Træningstider
UgedagStartSlut
Bane
Lørdag:10:00 AM11:00 AM
3B

Støt bredden i Stevnsgade
KlubLiv Danmark er en unik sponsormodel, der kommer til at ændre vilkårene for klubben. Som medlem af KlubLiv Danmark optjener du MikroSponsorater hver gang du bruger dit Visa/Dankort hos en KlubLiv Sponsor
 
Om Stevnsgade Basketball

Stevnsgade blev stiftet den 5. maj 1958 af lærere og elever på Stevnsgade Skole i hjertet af Nørrebro, og holdt indtil 1972 til på Stevnsgade Skole på Nørrebro. Da den sidste sporvogn ”Linie 5” forlod Nørrebro remise i 1972, deltog klubben aktivt i ombygningen fra remise til den Nørrebrohal, som kendes i dag, og som er omdrejningspunktet for sportsaktiviteter i bydelen. Nørrebrohallen har siden 1972 været Stevnsgades base, hvor klubben stadigt primært træner og har kontor, klublokaler, møderum og lektierum.
Nørrebrohallen

Map til nørrebrohallen
Nørrebrohallen - Bragesgade 5, 2200 Kbh. N
Find vej


INSTAGRAM #stevnsgadebasketball

#stevnsgadebasketball
FLICKR #stevnsgadeBasketLigaen Basketligaen