SearchLogin

background

 
X-Street Uganda
Opdateret d. 07/26/2017 10:52 AM - Webmaster
X-Street Uganda Basketball Academy er en non-profit organisation, som arbejder med udsatte børn i Uganda. X-SUBA hjælper børn med at beskytte sig selv imod sygdomme, opfordrer dem til skolegang og til at løse konflikter som led i at skabe trygge fællesskaber og en tryg tilværelse.

Gennem sport og leg sigter projektet mod at uddanne og myndiggøre børn og unge, til overkomme konsekvenserne af fattigdom, konflikter og sygdomme i udsatte områder, i Uganda.

Læs mere om projektet her:
http://www.xstreetugandaorg.webs.com/

Stevnsgade Basketball støtter op med denne mission ved at donere brugt basketball gear. Vi er på nuværende tidspunkt i gang med at forberede vores tredje sending. Hvis du er interesseret i at støtte op om projektet, så aflever dit brugte basketballtøj og sko i klublokalet i Nørrebrohallen.

Her er en lille hilsen til Stevnsgade fra vores venner i X-SUBA. Som det fremgår af billedet, gør jeres brugte basketball gear stor nytte og glæde.

På forhånd tak for din støtte.

 

Tilmeld dig som nyt medlem ved at klikke her og find det hold, der passer til dig
Relaterede artikler
Dif Get2Sport Effekten Af Forenings..
INDLEDNING DIF har i mere end et årti arbejdet målrettet med at aflaste og styrke idrætsforeningerne i de udsatte boligområder i Danmark. Siden 2005 har indsatsen været samlet un..
Nørrebro Spisehus
Stevnsgade Basketball Klub har netop stiftet en socialøkonomisk virksomhed, der overtager forpagtningen af det tidligere Café Le Rouge i Nørrebrohallen. Det omdannes til Nørrebro..
X-Street Uganda
X-Street Uganda Basketball Academy er en non-profit organisation, som arbejder med udsatte børn i Uganda. X-SUBA hjælper børn med at beskytte sig selv imod sygdomme, opfordrer de..
Skoleprojekter
Stevnsgade Basketball har løbende et tæt samarbejde med bydelens skoler i en radius på omkring 3 kilometer fra Nørrebrohallen. Samarbejdet med skolerne er aftalt i terminer af 5-..
Csr Projekter
I Stevnsgade Basketball arbejdes der på udvikling af bæredygtige samarbejder med erhvervslivet, omkring CSR-projekter, der målrettet sigter mod aktivering af socialt udsatte og t..

Alle dokumenter under:
"Projekter"
Støt bredden i Stevnsgade
KlubLiv Danmark er en unik sponsormodel, der kommer til at ændre vilkårene for klubben. Som medlem af KlubLiv Danmark optjener du MikroSponsorater hver gang du bruger dit Visa/Dankort hos en KlubLiv Sponsor
 
Om Stevnsgade Basketball

Stevnsgade blev stiftet den 5. maj 1958 af lærere og elever på Stevnsgade Skole i hjertet af Nørrebro, og holdt indtil 1972 til på Stevnsgade Skole på Nørrebro. Da den sidste sporvogn ”Linie 5” forlod Nørrebro remise i 1972, deltog klubben aktivt i ombygningen fra remise til den Nørrebrohal, som kendes i dag, og som er omdrejningspunktet for sportsaktiviteter i bydelen. Nørrebrohallen har siden 1972 været Stevnsgades base, hvor klubben stadigt primært træner og har kontor, klublokaler, møderum og lektierum.
Nørrebrohallen

Map til nørrebrohallen
Nørrebrohallen - Bragesgade 5, 2200 Kbh. N
Find vej


INSTAGRAM #stevnsgadebasketball

#stevnsgadebasketball
FLICKR #stevnsgadeBasketLigaen Basketligaen