SearchLogin

background

 
Klubudvikling
Opdateret d. 04/06/2015 08:29 PM - Nadeem Ahmad

Mønsterklub Analyse.ppt

Udviklingsplan.ppt

I Stevnsgades organisation skal der være en arbejdsgruppe der skal arbejde med og som er ansvarlig for udvikling af klubbens organisation. Den ansvarlige for Klubudvikling refererer i organisationen til klubbens Formand.

Opbygningen og udviklingen af Stevnsgades organisation skal ske i tæt samarbejde med konsulenten i Team Copenhagen. For Stevnsgade er det vigtigt, at klubben har en velfungerende organisation hvor alle arbejdsopgaver er beskrevet således at de medlemmer der påtager sig en arbejdsopgave i Stevnsgade kan se hvad opgaven går ud på.

Skal Stevnsgade udvikles til en velfungerende klub er det vigtigt at der udover det spillemæssige også sker en stærk opbygning af organisationen omkring klubbens administrative arbejdsopgaver. Arbejdsgruppen som er ansvarlig for opbygningen og udviklingen af Stevnsgades organisation skal arbejde og beskrive følgende områder:

1. Der skal i samarbejde med ledelserne for efterfølgende arbejdsområder udarbejdes Politikker og Strategier som skal revideres hvert andet år (lige år) i maj/juni måned:
· Talent og elite senior
· Bredde senior
· Bredde ungdom
· Fastholdelse og socialt arbejde i Stevnsgade.

2. Der skal udarbejdes Kommissorier som løbende skal være i overensstemmelse med områdets faktiske forhold på følgende arbejdsområder:
· Bestyrelsen
· Eliteudvalget
· Fundraising udvalget
· Breddesenior udvalget
· Breddeungdom udvalget

3. I tæt samarbejde med klubbens bestyrelse skal der udarbejdes en organisationsplan der skal danne grundlag for alle de arbejdsområder der findes i Stevnsgade.

4. I samarbejde med bestyrelsen skal den ansvarlige for klubudvikling sørge for at pilen med Klubudvikling løbende bliver ført ajour.

5. Løbende kontrollerer de personer der udfylder skemaet for Funktionsfordelingsanalyser.

Arbejdsgruppen er ansvarlig for at alle skrivelser bliver arkiveret med et registrerings nummer, bliver lagt på en fil således skrivelserne er lette at komme til og reviderer. Det er vigtigt at alle skrivelser er lette at identificerer og altid lette at finde.

 

Tilmeld dig som nyt medlem ved at klikke her og find det hold, der passer til dig
Relaterede artikler
Breddesenior
Indhold mangler
Talent og SeniorElite
Målgruppe Elitegruppen er 1. herre og 1. damer. Elitegruppen skal minimum træne 4-5 gange holdtræning. Herudover trænes individuelt fysisk træning samt teknisk træning. Formål Fo..
Klubudvikling
I Stevnsgades organisation skal der være en arbejdsgruppe der skal arbejde med og som er ansvarlig for udvikling af klubbens organisation. Den ansvarlige for Klubudvikling refere..
Stevnsgades 'Røde træner Tråd' fra ..
Vi skal i Stevnsgade skabe et fælles etisk kodeks for trænere, hjælpetrænere, og spillere i klubben. Læs indholdet i den vedhæftede..
Etisk kodeks: God opførsel for træn..
 DIF og Team Danmark har lavet et sæt etiske retningslinjer som vejleder om god opførsel - både på og udenfor idrætsbanen. Association of Basketball Coaches in Denmark tilslutter..

Alle dokumenter under:
"Klubben\Strategier og politikker"
Støt bredden i Stevnsgade
KlubLiv Danmark er en unik sponsormodel, der kommer til at ændre vilkårene for klubben. Som medlem af KlubLiv Danmark optjener du MikroSponsorater hver gang du bruger dit Visa/Dankort hos en KlubLiv Sponsor
 
Om Stevnsgade Basketball

Stevnsgade blev stiftet den 5. maj 1958 af lærere og elever på Stevnsgade Skole i hjertet af Nørrebro, og holdt indtil 1972 til på Stevnsgade Skole på Nørrebro. Da den sidste sporvogn ”Linie 5” forlod Nørrebro remise i 1972, deltog klubben aktivt i ombygningen fra remise til den Nørrebrohal, som kendes i dag, og som er omdrejningspunktet for sportsaktiviteter i bydelen. Nørrebrohallen har siden 1972 været Stevnsgades base, hvor klubben stadigt primært træner og har kontor, klublokaler, møderum og lektierum.
Nørrebrohallen

Map til nørrebrohallen
Nørrebrohallen - Bragesgade 5, 2200 Kbh. N
Find vej


INSTAGRAM #stevnsgadebasketball

#stevnsgadebasketball
FLICKR #stevnsgadeBasketLigaen Basketligaen