SearchLogin

background

SuperWomen
SuperMen
First game - Support for Cancer
 
Skoleprojekter
Stevnsgade Basketball har løbende et tæt samarbejde med bydelens skoler i en radius på ca. 3 kilometer fra Nørrebrohallen.
Samarbejdet med skolerne er aftalt i terminer af 5-6 ugers varighed og det henvender sig til skolernes
2. og 3. klassetrin. I idrætstimer introducerer Stevnsgades instruktører basketball til børnene, med det formål at rekruttere medlemmer til klubben.

Arbejdet med skolerne på Nørrebro har været en succes, så det er i bestyrelsen blevet besluttet, at vi vil udvide vores arbejde til i løbet af 2015 også at omfatte skoler i Nord Vest kvarteret og på Østerbro.

Stevnsgades arbejdet med skolerne støttes økonomisk af Københavns Kommunes Folkeoplysning gennem deres udviklingspulje samt af Nørrebro Lokaludvalg og de brugte instruktører er for størstedelen medlemmer der stiller deres arbejdskraft gratis tilrådighed for projektet.

I efteråret 2014 har Stevnsgade gennemført et projekt af samme karakter på 26 folkeskoler i Københavns Kommune.
 

Tilmeld dig som nyt medlem ved at klikke her og find det hold, der passer til dig
Næste hjemmekampe
11
Lør d. 11-02-2017 kl. 14:00
SuperWomen - Lemvig Basket
Relaterede artikler
X-Street Uganda
Her er en lille hilsen til Stevnsgade fra vores venner i X Street basket Academy i Uganda. Som det helt tydeligt fremgår af billedet gør alt jeres brugte basketgear stor nytte. V..
Skoleprojekter
Stevnsgade Basketball har løbende et tæt samarbejde med bydelens skoler i en radius på ca. 3 kilometer fra Nørrebrohallen. Samarbejdet med skolerne er aftalt i terminer af 5-6 ug..
CSR Projekter
I Stevnsgade arbejdes der på udvikling af bæredygtige samarbejder med erhvervslivet omkring CSR-projekter der for Stevnsgade målrettet sigter mod aktivering af socialt udsatte og..
Fonde
Modtagne Fonde: Stevnsgade har i sæsonen 2014/15 modtaget følgende Fonde I september 2014, Kronprinsesse Mary og Kronprins Marys Fond med 70.000 kr. I september 2014, Bikuben Fon..

Alle dokumenter under:
"Projekter"
Støt bredden i Stevnsgade
KlubLiv Danmark er en unik sponsormodel, der kommer til at ændre vilkårene for klubben. Som medlem af KlubLiv Danmark optjener du MikroSponsorater hver gang du bruger dit Visa/Dankort hos en KlubLiv Sponsor
 
Om Stevnsgade Basketball

Stevnsgade blev stiftet den 5. maj 1958 af lærere og elever på Stevnsgade Skole i hjertet af Nørrebro, og holdt indtil 1972 til på Stevnsgade Skole på Nørrebro. Da den sidste sporvogn ”Linie 5” forlod Nørrebro remise i 1972, deltog klubben aktivt i ombygningen fra remise til den Nørrebrohal, som kendes i dag, og som er omdrejningspunktet for sportsaktiviteter i bydelen. Nørrebrohallen har siden 1972 været Stevnsgades base, hvor klubben stadigt primært træner og har kontor, klublokaler, møderum og lektierum.
Nørrebrohallen

Map til nørrebrohallen
Nørrebrohallen - Bragesgade 5, 2200 Kbh. N
Find vej


INSTAGRAM #stevnsgadebasketball


FLICKR #stevnsgadeBasketLigaen Basketligaen