SearchLogin

background

 
Velkomstpakke
Opdateret d. 03/11/2019 03:49 PM - Nadeem Ahmad
Kære nye medlem
Vi byder dig hjertelig velkommen i Stevnsgade Basketball med håbet om, at du må møde gode kammerater og føle dig hjemme i Stevnsgade. Med denne velkomstpakke modtager du forskellige skrifter om Stevnsgade Basketball som du bedes gennemlæse, er du under 18 år skal du afleverer velkomstpakken til dine forældre således de kan gennemlæse de enkelte skrifter.

Velkomstpakken indeholder følgende:

Skrivelsen "Velkommen i Stevnsgade Basketball"
Denne introduktions skrivelse, indeholder lidt om hvem og hvad Stevnsgade Basketball er, hvordan vi fungerer, samt hvad vi forventer af dig og måske dine forældre.

Vedtægter for Stevnsgade Basketball.
Bedes gennemlæst og gemmes så længe du er medlem.

Kontakt til bestyrelsen og afdelingsansvarlige.
Se klubbens hjemmeside på www.sbbk.dk.

Som nyt medlem skal du:
kontakte Jan Boel, du kan finde ham i Stevnsgades klublokale i hallen på tirsdage og torsdage mellem kl. 17 og kl. 19 eller du kan ringe til ham for at aftale tid på 2048 3868. Du vil af Jan Boel få udleveret følgende:

Medlemskort som er et personligt bevis på dit medlemskab af Stevnsgade Basketball. Medlemskortet giver dig samtidig gratis adgang til klubbens 1. hold Damer og Herrers hjemmekampe i Nørrebrohallen.

Vendbar træningstrøje til brug ved træning

PS, I Stevnsgade Basketball har vi tradition for, at klubben leverer spilletøj til alle klubbens turnerings-hold. Dette betyder, at bliver du udtaget til at spille turneringskampe, så vil din træner sørge for, at du til alle kampe får udleveret spilletøj, som efter hver kamp skal afleverer igen til træner eller holdleder.
 

Tilmeld dig som nyt medlem ved at klikke her og find det hold, der passer til dig
Relaterede artikler
Udvalg
Indhold mangler
Organisationsoversigt
dasdas wat

Alle dokumenter under:
"Indmeldelse"
Støt bredden i Stevnsgade
KlubLiv Danmark er en unik sponsormodel, der kommer til at ændre vilkårene for klubben. Som medlem af KlubLiv Danmark optjener du MikroSponsorater hver gang du bruger dit Visa/Dankort hos en KlubLiv Sponsor
 
Om Stevnsgade Basketball

Stevnsgade blev stiftet den 5. maj 1958 af lærere og elever på Stevnsgade Skole i hjertet af Nørrebro, og holdt indtil 1972 til på Stevnsgade Skole på Nørrebro. Da den sidste sporvogn ”Linie 5” forlod Nørrebro remise i 1972, deltog klubben aktivt i ombygningen fra remise til den Nørrebrohal, som kendes i dag, og som er omdrejningspunktet for sportsaktiviteter i bydelen. Nørrebrohallen har siden 1972 været Stevnsgades base, hvor klubben stadigt primært træner og har kontor, klublokaler, møderum og lektierum.
Nørrebrohallen

Map til nørrebrohallen
Nørrebrohallen - Bragesgade 5, 2200 Kbh. N
Find vej


INSTAGRAM #stevnsgadebasketball

#stevnsgadebasketball
FLICKR #stevnsgadeBasketLigaen Basketligaen