SearchLogin

background

 
Seneste Nyt

Udsættelse af generalforsamling 6. juni
05-06-2018

Udsættelse af generalforsamling den 6. juni 2018 i Stevnsgade Basketball.

Den planlagte generalforsamling den 6. juni 2018 er desværre udsat til onsdag den 15. august 2018, da regnskabet på grund af sygdom og arbejdspres endnu ikke er færdiggjort og revideret. Det beklager vi.

Derfor indkaldes til den udsatte generalforsamling onsdag den 15. august 2018 kl. 19.00 i Nørrebrohallen med samme dagsorden, som tidligere er sendt ud.

Der er i dag udsendt mail om dette med ny indkaldelse til den 15. august 2018 til alle medlemmer af Stevnsgade Basketball via Klubmodul.

Bestyrelsen

Stevnsgade Basketball


 Tilmeld dig som nyt medlem ved at klikke her og find det hold, der passer til dig
Støt bredden i Stevnsgade
KlubLiv Danmark er en unik sponsormodel, der kommer til at ændre vilkårene for klubben. Som medlem af KlubLiv Danmark optjener du MikroSponsorater hver gang du bruger dit Visa/Dankort hos en KlubLiv Sponsor
Bankospil i Nørren
Husk nu at få købt din billet på billetto til næste bankospil som afholdes d. 6 juni. Der plejer at blive udsolgt så det er nok en god ide at købe adgang i god tid. Pris for a.. Læs mere
Sponsorer
 
Om Stevnsgade Basketball

Stevnsgade blev stiftet den 5. maj 1958 af lærere og elever på Stevnsgade Skole i hjertet af Nørrebro, og holdt indtil 1972 til på Stevnsgade Skole på Nørrebro. Da den sidste sporvogn ”Linie 5” forlod Nørrebro remise i 1972, deltog klubben aktivt i ombygningen fra remise til den Nørrebrohal, som kendes i dag, og som er omdrejningspunktet for sportsaktiviteter i bydelen. Nørrebrohallen har siden 1972 været Stevnsgades base, hvor klubben stadigt primært træner og har kontor, klublokaler, møderum og lektierum.
Nørrebrohallen

Map til nørrebrohallen
Nørrebrohallen - Bragesgade 5, 2200 Kbh. N
Find vej


INSTAGRAM #stevnsgadebasketball


FLICKR #stevnsgadeBasketLigaen Basketligaen