SearchLogin

background

SuperWomen
SuperMen
First game - Support for Cancer
 
Seneste Nyt

Referat Af Generalforsamling 17. Juni 2017
20-07-2017
Meddelelse Vedr. Lisette Skov
26-06-2017
Lisette Skov er stoppet i Stevnsgade Basketball som ungdomskoordinator / foreningspilot.

Lisette Skovs løngrundlag har været projekt penge fra Nordea-fonden og Københavns Kommune. Da muligheden for at aflønne Lisette Skov gennem projekt midlerne ikke længere er til stede, er der ikke længere i Stevnsgade Basketball mulighed for at opretholde Lisette Skovs løn.

Stevnsgade Basketball takker Lisette for hendes indsats i ungdomsafdelingen og ønsker hende held og lykke fremover.

Ove Thelin
Bestyrelsesformand Stevnsgade Basketball
Formandsberetning For Sæsonen 2016/17
26-05-2017
Endnu engang kan vi i Stevnsgade Basketball se tilbage på en fantastisk sæson, hvor mange nye og spændende initiativer, har set dagens lys. I bestyrelsen er vi stolte over, at vi i den netop afsluttede sæson har, kunne fortsætte den positive udvikling af Stevnsgade Basketball, på mange fronter. Den fremtidige målsætning bliver for bestyrelsen at fastholde den positive udvikling samtidig med, at både organisation og administration, stabiliseres og styrkes.

I sommeren 2016 drøftede bestyrelsen, hvad der skulle til såfremt vi skulle fortsætte udviklingen af Stevnsgade Basketball samtidig med, at det ikke måtte gå ud over dagligdagens arbejdsopgaver. Konklusionen blev at skulle den fre..
Pokalfinale I Fodbold
18-05-2017
Vestegnen møder Nørrebronx...

Du må meget gerne dele i dit netværk at vi Kristi Himmelfartsdag samler både FCK og Brøndby fan i Nørrebro Spisehus til pokalfinale på storskærm -  god stemning - burgermenu og kolde fadbamser.

 

Tilmeld dig som nyt medlem ved at klikke her og find det hold, der passer til dig
Næste hjemmekampe
04
Lør d. 04-03-2017 kl. 14:00
SuperWomen - Virum GO DREAM
Støt bredden i Stevnsgade
KlubLiv Danmark er en unik sponsormodel, der kommer til at ændre vilkårene for klubben. Som medlem af KlubLiv Danmark optjener du MikroSponsorater hver gang du bruger dit Visa/Dankort hos en KlubLiv Sponsor
Bankospil i Nørren
Husk nu at få købt din billet på billetto til næste bankospil som afholdes d. 6 juni. Der plejer at blive udsolgt så det er nok en god ide at købe adgang i god tid. Pris for a.. Læs mere
Sponsorer
 
Om Stevnsgade Basketball

Stevnsgade blev stiftet den 5. maj 1958 af lærere og elever på Stevnsgade Skole i hjertet af Nørrebro, og holdt indtil 1972 til på Stevnsgade Skole på Nørrebro. Da den sidste sporvogn ”Linie 5” forlod Nørrebro remise i 1972, deltog klubben aktivt i ombygningen fra remise til den Nørrebrohal, som kendes i dag, og som er omdrejningspunktet for sportsaktiviteter i bydelen. Nørrebrohallen har siden 1972 været Stevnsgades base, hvor klubben stadigt primært træner og har kontor, klublokaler, møderum og lektierum.
Nørrebrohallen

Map til nørrebrohallen
Nørrebrohallen - Bragesgade 5, 2200 Kbh. N
Find vej


INSTAGRAM #stevnsgadebasketball


FLICKR #stevnsgadeBasketLigaen Basketligaen