SearchLogin

background

 
Seneste Nyt

Referat Og Vedtægter Fra Generalforsamlingen 15 A..
09-10-2018
Referat og vedtægter fra generalforsamlingen 15 august 2018
Generalforsamling 2018
09-10-2018
Referat og vedtægter fra generalforsamlingen 15 august 2018
Nyt Fra Bestyrelsen
12-09-2018
Det har været en hård start på sæsonen, der har været mange ting at få overblik over for den nye bestyrelse, men vi er ved at have etableret en platform for det fremtidige arbejde. Der er dog stadig ubekendte faktorer, der skal afklares før vi står på fast grund. På baggrund af mistankerne om ureglmæssigheder har kommunen meddelt en ekstern revision, klubben er sat under skærpet tilsyn fra kommunen og er blevet politianmeldt. Det trækker tænder ud, og vi kender desværre ikke udfaldet endnu. Helt grundlæggende er det bestyrelsens holdning at det trods alt er positivt at komme helt til bunds i sagerne.


Derudover gik det op for os, at vi fuldstændig glemte at melde kontingentsti..
Stevnsgade Politianmeldt
31-08-2018
Besked fra bestyrelsen

Den 29. august modtog bestyrelsen kopi af politianmeldelse fra Københavns Kommune.

Kommunen har anmeldt Stevnsgade Basketball for forhold som vedrører projektet som blev diskuteret ved Generalforsamlingen omkring projekt ”Kørestolsbasket for børn med fysiske handicaps”.
Bestyrelsen hilser anmeldelsen velkomment og der skal ikke herske tvivl om, at vi aktivt vil bidrage til en opklaring af denne og andre forhold, der måtte dukke op.

I forhold til den konkrete sag vil den nye bestyrelse gøre alt for at forsøge at overholde de aftaler vi har indgået med Kommunen. Derudover handler det om, at vi skylder vores kørestolsbrugere – også de bør..

 

Tilmeld dig som nyt medlem ved at klikke her og find det hold, der passer til dig
Støt bredden i Stevnsgade
KlubLiv Danmark er en unik sponsormodel, der kommer til at ændre vilkårene for klubben. Som medlem af KlubLiv Danmark optjener du MikroSponsorater hver gang du bruger dit Visa/Dankort hos en KlubLiv Sponsor
Bankospil i Nørren
Stevnsgade Basketball samler Nørrebros unge. En gang om måneden spilles der Folkebanko i Nørrebrohallens Multisal. Sæsonen gik i gang i torsdags og mere end 300 unge var samle.. Læs mere
Sponsorer
 
Om Stevnsgade Basketball

Stevnsgade blev stiftet den 5. maj 1958 af lærere og elever på Stevnsgade Skole i hjertet af Nørrebro, og holdt indtil 1972 til på Stevnsgade Skole på Nørrebro. Da den sidste sporvogn ”Linie 5” forlod Nørrebro remise i 1972, deltog klubben aktivt i ombygningen fra remise til den Nørrebrohal, som kendes i dag, og som er omdrejningspunktet for sportsaktiviteter i bydelen. Nørrebrohallen har siden 1972 været Stevnsgades base, hvor klubben stadigt primært træner og har kontor, klublokaler, møderum og lektierum.
Nørrebrohallen

Map til nørrebrohallen
Nørrebrohallen - Bragesgade 5, 2200 Kbh. N
Find vej


INSTAGRAM #stevnsgadebasketball

#stevnsgadebasketball
FLICKR #stevnsgadeBasketLigaen Basketligaen