SearchLogin

background

 
Invitation Til Årets Fest
Oprettet d. 04/25/2019 09:48 PM - Webmaster
Opdateret d. 04/25/2019 09:50 PM - Webmaster
 

Tilmeld dig som nyt medlem ved at klikke her og find det hold, der passer til dig
Relaterede artikler
Formandsberetning For Sæsonen 2017-..
Når du sidder og læser formandsberetningen, har din klub Stevnsgade Basketball rundet de 60 år. Det skete den 5. maj, hvor der i forbindelse med vores traditionsrige årlige turne..
Nyt Fra Bestyrelsen
Det har været en hård start på sæsonen, der har været mange ting at få overblik over for den nye bestyrelse, men vi er ved at have etableret en platform for det fremtidige arbejd..
Orientering Om Begrundet Mistanke O..
Siden generalforsamlingen, onsdag den 15-08-2018, har Stevnsgade Basketballs nye..
Stevnsgade Politianmeldt
Besked fra bestyrelsen Den 29. august modtog bestyrelsen kopi af politianmeldelse fra Københavns Kommune. Kommunen har anmeldt Stevnsgade Basketball for forhold som vedrører proj..
Ny Bestyrelse
Onsdag d. 15. august 2018 var der generalforsamling i klubben, hvor der blandt andet var valg til bestyrelsen. Det udmundede sig i et nyt hold, med enkelte gamle kendinge. Velkom..

Alle dokumenter under:
"News"
Støt bredden i Stevnsgade
KlubLiv Danmark er en unik sponsormodel, der kommer til at ændre vilkårene for klubben. Som medlem af KlubLiv Danmark optjener du MikroSponsorater hver gang du bruger dit Visa/Dankort hos en KlubLiv Sponsor
 
Om Stevnsgade Basketball

Stevnsgade blev stiftet den 5. maj 1958 af lærere og elever på Stevnsgade Skole i hjertet af Nørrebro, og holdt indtil 1972 til på Stevnsgade Skole på Nørrebro. Da den sidste sporvogn ”Linie 5” forlod Nørrebro remise i 1972, deltog klubben aktivt i ombygningen fra remise til den Nørrebrohal, som kendes i dag, og som er omdrejningspunktet for sportsaktiviteter i bydelen. Nørrebrohallen har siden 1972 været Stevnsgades base, hvor klubben stadigt primært træner og har kontor, klublokaler, møderum og lektierum.
Nørrebrohallen

Map til nørrebrohallen
Nørrebrohallen - Bragesgade 5, 2200 Kbh. N
Find vej


INSTAGRAM #stevnsgadebasketball

#stevnsgadebasketball
FLICKR #stevnsgadeBasketLigaen Basketligaen