SearchLogin

background

 
Uddannelser Og Kurser
Opdateret d. 05/15/2017 04:04 PM - Nadeem Ahmad
Kontakt uddannelsesansvarlig Linda Herskov mobil 20403761 eller mail , hvis du ønsker at deltage i et af nedenstående uddannelser/kurser.

Aktivitetskalender
Er du klar på nye udfordringer, en sjov oplevelse eller personlig udvikling? DGI afholder i samarbejde med foreninger over hele Danmark kurser, uddannelser, stævner, motionsløb og meget mere. Søg dig frem og find det arrangement, der passer dig!

Link: https://www.dgi.dk/arrangementer?aktivitet%5B0%5D=1177&arrangementstype%5B0%5D=1118&region%5B0%5D=1214
 

Tilmeld dig som nyt medlem ved at klikke her og find det hold, der passer til dig
Relaterede artikler
Uddannelser Og Kurser
Kontakt uddannelsesansvarlig Linda Herskov mobil 20403761 eller mail , hvis du ønsker at deltage i et af nedenstående uddannelser/kurser DGI TRÆNERGUIDEN BASKETBALL På DGI

Alle dokumenter under:
"Uddannelse"
Støt bredden i Stevnsgade
KlubLiv Danmark er en unik sponsormodel, der kommer til at ændre vilkårene for klubben. Som medlem af KlubLiv Danmark optjener du MikroSponsorater hver gang du bruger dit Visa/Dankort hos en KlubLiv Sponsor
 
Om Stevnsgade Basketball

Stevnsgade blev stiftet den 5. maj 1958 af lærere og elever på Stevnsgade Skole i hjertet af Nørrebro, og holdt indtil 1972 til på Stevnsgade Skole på Nørrebro. Da den sidste sporvogn ”Linie 5” forlod Nørrebro remise i 1972, deltog klubben aktivt i ombygningen fra remise til den Nørrebrohal, som kendes i dag, og som er omdrejningspunktet for sportsaktiviteter i bydelen. Nørrebrohallen har siden 1972 været Stevnsgades base, hvor klubben stadigt primært træner og har kontor, klublokaler, møderum og lektierum.
Nørrebrohallen

Map til nørrebrohallen
Nørrebrohallen - Bragesgade 5, 2200 Kbh. N
Find vej


INSTAGRAM #stevnsgadebasketball

#stevnsgadebasketball
FLICKR #stevnsgadeBasketLigaen Basketligaen