SearchLogin

background

 
Klublivdanmark
Opdateret d. 05/27/2015 11:43 AM - Nadeem Ahmad
Danmarks Gymnastik og Idrætsforeninger (DGI) har i samarbejde med Nets (der står bag Dankortet), udviklet et MikroSponsorat, der indebærer, at medlemmer, familie og venner af Stevnsgade Basketball gennem at tegne et medlemskab af "KlubLiv Danmark", kan optjene sponsorpenge til Stevnsgade Basketball, hver gang dit Dankort bliver brugt i forretninger og virksomheder, der er tilmeldt som KlubLiv Sponsor.
HVORDAN BLIVER DU MEDLEM?

1) Gå ind på www.klublivdanmark.dk
2) Klik på "bliv medlem" og udfyld alle sider (tager kun 5 minutter).
3) Husk, at skrive, Stevnsgade Basketball, der skal have din støtte.
4) Husk, at flytte markør til 100 %.

Når du har tilmeldt dig, så fungerer dit Dankort også som dit medlemskort for KlubLiv Danmark.

HVORDAN FUNGERER "KLUBLIVDANMARK"?

De butikker, restauranter, virksomheder og webshops, der tilmelder sig KlubLiv, bliver KlubLiv Sponsorer. Sponsormodellen rummer altså ikke bare lokale butikker fra jeres nærområde, men butikker og virksomheder fra hele landet. Alle medlemmer af KlubLiv Danmark optjener derfor MikroSponsorater til klubben - uanset hvor i landet der handles. På www.klublivdanmark.dk kan du se hvilke butikker, restauranter, virksomheder og webshops, der er tilmeldt ordningen, som KlubLiv sponsorer.

Stevnsgade Basketball håber, at du har lyst til at tilmelde dig denne for dig gratis sponsoreringsmodel, skulle du have spørgsmål til ordningen, så kontakt klubbens formand, Ove Thelin på 4181 8295.

 

Tilmeld dig som nyt medlem ved at klikke her og find det hold, der passer til dig
Relaterede artikler
Klublivdanmark
Støt Stevnsgades ungdom, uden omkostning for dig. Bliv medlem af Klubliv Danmark
Erhvervsnetværk
For at kunne bevare relationen til vores sponsorer, er Stevnsgade bevist om vigtigheden af, at hver enkelt sponsor føler de får noget ud af deres sponsorat. Derfor har Stevnsgade..
CLUB 1000
Synes du, at Stevnsgade er en spændende klub, du gerne vil støtte, så meld dig eller dit firma ind i CLUB 1000. Hvad er CLUB 1000? CLUB 1000 er en støtteforening, der arbejder fo..
Koncepter
Er du interesseret i at være sponsor eller støtte klubben på anden vis, kan du skrive til Linda Herskov på lhe@stevnsgade.com

Alle dokumenter under:
"Sponsor-Erhverv"
Støt bredden i Stevnsgade
KlubLiv Danmark er en unik sponsormodel, der kommer til at ændre vilkårene for klubben. Som medlem af KlubLiv Danmark optjener du MikroSponsorater hver gang du bruger dit Visa/Dankort hos en KlubLiv Sponsor
 
Om Stevnsgade Basketball

Stevnsgade blev stiftet den 5. maj 1958 af lærere og elever på Stevnsgade Skole i hjertet af Nørrebro, og holdt indtil 1972 til på Stevnsgade Skole på Nørrebro. Da den sidste sporvogn ”Linie 5” forlod Nørrebro remise i 1972, deltog klubben aktivt i ombygningen fra remise til den Nørrebrohal, som kendes i dag, og som er omdrejningspunktet for sportsaktiviteter i bydelen. Nørrebrohallen har siden 1972 været Stevnsgades base, hvor klubben stadigt primært træner og har kontor, klublokaler, møderum og lektierum.
Nørrebrohallen

Map til nørrebrohallen
Nørrebrohallen - Bragesgade 5, 2200 Kbh. N
Find vej


INSTAGRAM #stevnsgadebasketball

#stevnsgadebasketball
FLICKR #stevnsgadeBasketLigaen Basketligaen