Seneste nyt

Tidligere Stevnsgade-stjerne og landsholdsspiller donerer 30.000 kr. til barndomsklubben

Waseem Ahmad er vokset op i Nørrebrohallen og har med 316 kampe klubrekorden for flest spillede 1. holds kampe. Han vandt DM for seniorer i 1995 med Stevnsgade Basketball og debuterede på seniorlandsholdet som 19-årig. Selvom Waseem for længst har lagt basket-karrieren på hylden, har han ikke glemt sine rødder.


I dag er Waseem Ahmad partner og kreativ direktør hos Vernon Sport, og i forbindelse med modeugen udfordrede tøjmærket Les Deux fem konkurrenter til en 2 mod 2 basketball turnering. Formålet var at sætte fokus på mode og ”Det at hjælpe andre”. Vinderholdet kunne stikke af med 30.000 kr., som de frit kunne donere til en organisation, som udmærker sig ved at støtte og hjælpe andre, og for Waseem og hans holdkammerat faldt valget på ungdomsafdelingen i 

Stevnsgade Basketball.


Mine søskende og jeg selv har fået de bedste oplevelser som ungdomsspillere, og vi har haft mulighed for at give mange af disse fantastiske oplevelser videre til vores børn. Det er ikke kun sejrene, men endnu mere nederlagene, som gør børnene stærke i dag. De skal lære, hvordan man rejser sig som et team, og hvordan man kæmper sig frem til succes, uden at man bliver båret af sine forældre…”

 

Jeg har af Stevnsgade fået oplevelser, som jeg stadig taler om i dag og bruger i mit team på arbejdet. Måske findes der en ny Waseem blandt de unge, som lige præcis fravælger basket pga. økonomi, og

jeg havde aldrig været en succeshistorie uden det, som Stevnsgade har givet mig” – Waseem Ahmad

 

Rikke Manuel, ungdomskoordinator i Stevnsgade Basketball, udtaler: ”Både bestyrelsen og jeg selv er uendeligt rørte over, at Waseems tid i klubben har gjort så dybt et indtryk og vi er meget taknemmelige for støtten”.

Donationen går ubeskåret til at dække betaling af kontingent, spillertøj og holdture for udsatte børn og unge, som ellers ikke ville have mulighed for at deltage på lige fod med andre. 


22/8-2022